Over ons

Over Dali Artistique

‘Your hair is the crown you never take off’

Bij kapsalon Dali Artistique maken we samen met jou je kapsel. We geloven namelijk dat je haar een weerspiegeling van je persoonlijkheid is. Daarom brengen we samen met jou vooraf je wensen en mogelijkheden in kaart. In overleg kijken we welk model bij je gezichtsvorm past, hoe je je haar draagt, welke kleurnuances je aanspreken én welke kleuren je huidskleur en ogen mooi doen uitkomen. Zo komen we samen tot een model en kleurschema dat volledig bij je gezicht en persoonlijkheid past. Kwaliteit, creativiteit en individualiteit staan bij ons voorop!

Alle aandacht

Met een team van vier topstylisten werken we al meer dan twintig jaar in onze salon in Bodegraven. We doen er alles aan om je met een glimlach en een flinke boost zelfvertrouwen de deur uit te laten gaan. De salon is opzettelijk klein om een warme, intieme sfeer te creëren waarin alle aandacht naar jou gaat.

Sebastian Elect Salon
Dali Artistique is een officiële Sebastian Elect Salon. Dit houdt in dat onze stylisten gemiddeld zo’n vijftien cursussen per jaar van hoog niveau volgen om voorop te blijven op het gebied van knip- en kleurtechnieken. Deze cursussen volgen wij onder meer bij Mogeen (Hairdresser of the Year 2011), Leco van Zadelhoff, Kevin Murphy en Sebastian International.

Krullen knippen
Bij Dali Artistique zijn we gespecialiseerd in het knippen van krullen. Door speciale technieken te gebruiken knippen wij je krullen zo dat je haar niet pluist, veel volume krijgt en er een mooie krul ontstaat.

Haarverlenging
Ook voor haarverlening kun je bij ons terecht. We werken met hairextensions van Great Lengths en Natural Hair. Dit zijn extensions van echt mensenhaar en van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast kun je kiezen voor FlipIn Hair. Ook dit merk heeft kwalitatief zeer goede extensions van echt mensenhaar. FlipIn Hair is zeer laagdrempelig en kun je dragen tijdens speciale gelegenheden. Je bevestigt de extensions zelf in je haar door middel van een transparant draadje en je haalt ze er ’s avonds zelf weer uit. Voor meer informatie over haarverlenging kun je contact met ons opnemen.

Producten
We werken alleen met de beste haarproducten van merken als Kevin Murphy, Sebastian en NIOXIN. Deze producten zijn niet getest op dieren, zijn veelal parabenen- en sulfatenvrij en 100% milieuvriendelijk.

Herstel je haar in 4 minuten!
We hebben een nieuw product: K18. Wij zijn FAN!
Deze herstellende behandeling maakt het mogelijk om haar dat beschadigd is door chemische behandelingen terug te brengen naar hun oorspronkelijke, jeugdige en natuurlijke staat.

Dali Artistique steunt Stichting Haarwensen

Wil je je lange haar kort laten knippen? Wij steunen Stichting Haarwensen. Doneer je haar en laat zieke kinderen zich weer mooi voelen.

Over Stichting Haarwensen
Stichting Haarwensen is een stichting voor kinderen tot en met achttien jaar die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen willen dolgraag weer met een volle haardoos door het leven. Helaas zijn goede haarwerken en pruiken vaak onbetaalbaar en wordt er slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Stichting Haarwensen wil deze kinderen kosteloos een keuze bieden uit een grote collectie pruiken van echt haar. Maar hiervoor is genoeg haar nodig. Daarom kun je bij Dali Artistique je haar doneren. Door donaties van haar en financiële giften kan de stichting de pruiken kosteloos aanbieden.

Kijk voor meer informatie op de site van Stichting Haarwensen.

Van dinsdag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur via  0172 – 61 00 07